Amplasat în viitorul apropiat, detectivul privat David Carmichael este angajat de Marlon Veidt, un om de afaceri excentric, pentru a-și găsi fiica dispărută. David face echipă cu Jane, un A.I. pentru a rezolva misterul.
Odată cu scăderea numărului de adepți, vloggerii de călătorie Teddy și Claire contribuie la crearea de conținut viral în jurul celui mai recent „superhost” al lor, Rebecca, care dorește mai mult de la duo decât o recenzie excelentă.
În 1945, un grup de supraviețuitori evrei ai holocaustului au planificat să otrăvească sistemul de apă din Germania. Filmul spune operațiunea secretă periculoasă și îndrăzneață care a fost numită - Planul A.
Wild Indian este un film thriller american din 2021 scris și regizat de Lyle Mitchell Corbine, Jr. Filmul îi are în rolurile principale pe Michael Greyeyes și Chaske Spencer alături de Jesse Eisenberg și Kate Bosworth. Filmul a fost susținut de Institutul Sundance prin Writers and Directors Labs.
The Gateway este un viitor film de thriller american regizat de Michele Civetta și cu Shea Whigham, Olivia Munn și Frank Grillo în rolurile principale. Scenariul, scris de Alexander Felix și intitulat inițial Unde mor îngerii, a fost inclus în Lista Neagră din 2013.
Un tânăr hustler din Londra și un catâr de droguri din Europa formează o legătură puțin probabilă după o confruntare violentă cu un cartier greu.
Un thriller întunecat-comic despre un operator de taxare singuratic cu un trecut care îl prinde rapid.
Nick Bannister, un investigator privat al minții, navighează în lumea atrăgătoare a trecutului când viața lui este schimbată de noul client Mae. Un caz simplu devine o obsesie după ce ea dispare și el..
Detectivul Ben Stone s-a lovit în cap și a fost internat în spital, iar rănirea lui dă naștere unui nou dar de telepatie care îl trimite pe o cale misterioasă pentru a ajuta indivizii cu probleme să constate că se confruntă cu o amenințare de nivel superior.
The Protégé este un thriller de acțiune american din 2021 regizat de Martin Campbell, scris de Richard Wenk și cu Michael Keaton, Maggie Q și Samuel L. Jackson în rolurile principale. Distribuția secundară este Patrick Malahide, David Rintoul, Ori Pfeffer, Ray Fearon, Caroline Loncq și Robert Patrick.
Wanted este un film american de thriller de acțiune din 2008 regizat de Timur Bekmambetov și scris de Michael Brandt, Derek Haas și Chris Morgan, bazat pe miniserie de benzi desenate de Mark Millar și J. G. Jones.
Un tată îndurerat se luptă cu lumea sărăță, manipulatoare, a colectării datoriilor cu miză mare, în timp ce se luptă să verse tragediile trecutului său. El va găsi el însuși pitted împotriva lui cel m..

Se afișează de la 1 la 24 din 143 filme