Wild Indian este un film thriller american din 2021 scris și regizat de Lyle Mitchell Corbine, Jr. Filmul îi are în rolurile principale pe Michael Greyeyes și Chaske Spencer alături de Jesse Eisenberg și Kate Bosworth. Filmul a fost susținut de Institutul Sundance prin Writers and Directors Labs.
Siobhan Fallon Hogan și Robert Patrick joacă în acest thriller alături de Jake Weary.
Reminiscence este un film american de thriller științifico-fantastic neo-noir din 2021, scris și regizat de Lisa Joy, în debutul ei în regie.
În Omul din întuneric 2, Norman Nordstrom (Stephen Lang) locuieşte cu Phoenix, care are vârsta de 11 ani; el a recreat familia care i-a fost furată de o şoferiţă beată şi a făcut dreptatea complicată care a considerat întotdeauna că i se cuvine. Atunci când oaspeţi nedoriţi vin din nou la el acasă, de data aceasta concentraţi pe Phoenix, Norman va arăta pentru a doua oară ce zace în el … şi din nou, în noi şi neaşteptate moduri.
Hrishi și Riya sunt un cuplu proaspăt căsătorit. S-au mutat într-o casă nouă pentru a se bucura de căsătorie. Între timp, află o veste fulgerează că o fată și-a înjunghiat soțul în noaptea nunții și a..
Ignorând avertismentul straniu al unei mame cu probleme suspectate de periclitare a copilului, o asistentă socială și proprii ei copii mici sunt curând atrași într-un tărâm supranatural înfricoșător.
It: Chapter Two este un film american de groază supranatural din 2019 și o continuare / a doua jumătate a filmului It din 2017, ambele bazate pe romanul din 1986 al lui Stephen King. Filmul este regizat de Andy Muschietti, revenind de la primul film, cu un scenariu de Gary Dauberman.
Fiecare sat, fiecare persoană, are un secret ... nimic mai mult decât locuitorii acestui sat izolat și tulbure a cărui soartă se bazează pe ademenirea a doi pioni nebănuitori pentru a-și satisface apetitul și a le determina ființa.

Se afișează de la 1 la 24 din 33 filme