Relația complicată care s-a format între analistul FBI Bill Hagmaier și ucigașul în serie Bundy în ultimii ani ai lui Bundy pe coridorul morții.
Un thriller întunecat-comic despre un operator de taxare singuratic cu un trecut care îl prinde rapid.
Un spectru cutreieră autostrăzile unei Americi din anii 1970, numită Ted Bundy. La vânătoare, sunt agenții FBI îndrăzneți, Kathleen McChesney și Robert Ressler, organizatori ai celei mai mari vânătoare de oameni din istorie care au reținut cel mai infam criminal criminal în serie din America.
Un imigrant călătorește de la Sedona la Los Angeles pentru a se răzbuna împotriva avocatului imigrant care i-a ruinat viața.
Sentinelle este un thriller de acțiune francez din 2021 regizat de Julien Leclercq, scris de Julien Leclercq și Matthieu Serveau și cu Olga Kurylenko, Marilyn Lima și Michel Nabokoff în rolurile princ..
Max Fist pretinde a fi un erou dintr-o altă dimensiune care a căzut prin timp și spațiu pe pământ, unde nu are puteri. Nimeni nu crede poveștile sale, cu excepția unui adolescent local pe nume Hamster.
UltThe Last Days of American Crime (2020) este un thriller de acțiune american din 2020 regizat de Olivier Megaton dintr-un scenariu scris de Karl Gajdusek, bazat pe Rick Remender și romanul grafic al lui Gr..
Focus este un film american de comedie-dramă din 2015 scris și regizat de Glenn Ficarra și John Requa, cu Will Smith și Margot Robbie în rolurile principale. Intriga urmează un artist în carieră care ..

Se afișează de la 1 la 24 din 32 filme