Șase oameni, fără să vrea, se găsesc închiși într-o altă serie de camere de evacuare, descoperind încet ceea ce au în comun să supraviețuiască. Alăturându-și forțele cu doi dintre supraviețuitorii originali, ei descoperă în curând că toți au mai jucat jocul.
Marcus, un programator de calculator de succes, dorește să trăiască viața bună și va face tot ce este nevoie pentru a trăi așa-numitul vis american. Atât de mult încât se găsește egoist și deconectat de lume. Singura legătură mică pe care o are este cu fratele său mai mare, Cyrus, care i-a ajutat să crească în timp ce mama era drogată.
Un tânăr hustler din Londra și un catâr de droguri din Europa formează o legătură puțin probabilă după o confruntare violentă cu un cartier greu.
Fata dulce este un thriller de acțiune american din 2021 regizat de Brian Andrew Mendoza în debutul său în regie și scris de Philip Eisner și Gregg Hurwitz. În rolurile principale sunt Jason Momoa, Is..

Kenshin Himura se confruntă cu un misterios dealer de arme pe nume Enishi Yukishiro. El controlează lumea interlopă a Chinei. Este dezvăluit și secretul „Jujishou” al lui Kenshin Himura.

The Protégé este un thriller de acțiune american din 2021 regizat de Martin Campbell, scris de Richard Wenk și cu Michael Keaton, Maggie Q și Samuel L. Jackson în rolurile principale. Distribuția secundară este Patrick Malahide, David Rintoul, Ori Pfeffer, Ray Fearon, Caroline Loncq și Robert Patrick.
Wanted este un film american de thriller de acțiune din 2008 regizat de Timur Bekmambetov și scris de Michael Brandt, Derek Haas și Chris Morgan, bazat pe miniserie de benzi desenate de Mark Millar și J. G. Jones.
Reminiscence este un film american de thriller științifico-fantastic neo-noir din 2021, scris și regizat de Lisa Joy, în debutul ei în regie.
Moștenitoarea jumătății sindicatului criminalității Yakuza încheie o alianță neliniștită cu un străin amnezic care crede că o sabie veche le leagă pe cei doi soți. Trebuie să declanșeze război împotriva celeilalte jumătăți ale sindicatului care o vrea moartă.

Ochi de șarpe: G.I. Joe Origins este un film american de super-eroi din 2021 regizat de Robert Schwentke dintr-un scenariu de Evan Spiliotopoulos, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse. Bazat pe G.I.

Film nou cu Ryan Reynolds despre un bancher care descoperă că el este de fapt un NPC în interiorul unui brutal, joc video open world.
Seo Bok este un film de acțiune științifică sud-coreeană din 2021 regizat de Lee Yong-ju și cu Gong Yoo, Park Bo Gum și Jang Young-nam în rolurile principale. Filmul se învârte în jurul unui fost agen..
Trei figuri misterioase ies din deșertul Mojave și se îndreaptă spre Los Angeles, lăsând o urmă de corpuri în calea lor. Pentru a le zădărnici planurile de genocid global, un ofițer de informații al a..
Stillwater este un film de dramă americană din 2021 regizat de Tom McCarthy, bazat pe un scenariu pe care l-a scris împreună cu Marcus Hinchey, Thomas Bidegain și Noé Debré.
Ultimul mercenar este un film de comedie de acțiune francez din 2021 regizat de David Charhon cu un scenariu de Charhon și Ismael Sy Savane. Filmul îl are în rol principal pe Jean-Claude Van Damme în ..
Jolt este un film american de comedie de acțiune din 2021, adaptat dintr-un scenariu de Scott Wascha și regizat de Tanya Wexler. În film îi joacă Kate Beckinsale, Bobby Cannavale, Laverne Cox, Stanley..
Supraviețuitorii Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker și o colecție de contrazavuri din închisoarea Belle Reve se alătură super-secretului, super-umbros Task Force X în timp ce sunt lăsați pe insula î..

Se afișează de la 1 la 24 din 165 filme